El Santboià doblega al líder en un gran partit (FC Santboià 4 – CF Balaguer 0)

Alineació titular davanr el CF Balaguer

En el dia de Tots Sants, els homes de Camilo han donat un fort cop d’autoritat, guanyant al CF Balaguer per 4 gols a 0, en un gran partit on tots els jugadors han donat el màxim. És una victòria que arriba després de la primera derrota davant Jesús i Maria ara fa set dies, i diversos empats que havia deixat al Santboià en una delicada vuitena posició i amb necessitat de punts per no despenjar-se més.

Per trencar la ratxa es presentava al Joan Baptista Milà, possiblement el rival més incòmode del moment: el CF Balaguer, amb una targeta de visita que feia preveure que les coses no serien gens fàcils: líder, únic equip invicte i amb cinc punts més a la taula classificatoria.

Ha estat un partit intens i amb molta tensió, però que en tot moment ha controlat el FC Santboià, desplegant un gran joc i un bon atac. El primer gol ha arribat per obra de Luis Gaudioso, al minut 24. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. El CF Balaguer, per la seva banda, s’ha quedat amb un home menys en el 36′ per vermella directa a Isaac Solanes.

A la represa, el Santboià, amb superioritat numèrica no ha renunciat a l’atac i fruit d’això, Joel ha marcat el segon en el 53′. Tan sols vuit minuts després, Josele signava el tercer gol deixant sentenciat el partit. Durant bona part del segon temps, el Balaguer ha avançat línies per intentar retallar distàncies. Al minut 82, Pedro ha marcat el quart i definitiu gol.

Tres punts d’or que deixa la moral molt alta per el proper compromís: dissabte dia 7 de novembre a les 18:30 davant l’UD Viladecans.