Normes de participació

Aquest portal és un punt de trobada per al futbol base del FC Santboià. El seu objectiu principal és oferir un canal d’informació i participació activa per a nens i pares, on podran exposar cròniques, resultats, opinions, consells i tot allò que contribueixi a informar i engrandir als nostres campions i les seves families.

Atès que es tracta d’un espai de lliure participació, recordem unes normes essencials que s’han de respectar. Aquest portal està obert al públic en general: tractem de donar bon exemple als nostres fills i a tota la nostra audiència.

  • No s’acceptarà de cap manera insults ni faltes de respecte a persones i institucions. Una cosa és tindre desacords, debatre o la crítica, i una altra molt diferent insultar, menysprear o difamar. La línia que separa les dues coses és el sentit comú i serem inflexibles amb això. Donem exemple als que ens llegeixen, i especialment als nostres fills. Siguem educats.
  • No s’accepta llenguatge groller, amenaçant, violent, pornogràfic, discriminatori o que inciti a l’odi o violència. Recordeu que el públic poden ser menors.
  • No s’accepten temàtiques alienes al món del futbol del Santboià i els seus rivals. Si voleu parlar d’altres equips i categories, política o altres temes disposeu d’infinitat de llocs i fòrums on fer-ho. No pas aquí.
  • Això és un lloc per informar-se, participar i debatre. Eviteu discussions acalorades que no arriben a cap lloc.
  • No farem traduccions ni correccions dels vostres comentaris. Seran publicats “tal qual” si segueixen les normes de participació exposades.
  • Les fotografies que pugeu han de ser teves o lliures de drets d’autor, i guardar les normes bàsiques de bon gust i decència. No es permeten fotos de nus parcials o totals.
  • L’equip de moderadors podrà eliminar comentaris o imatges si considera que no compleixen amb les normes establertes, sense haver de donar cap explicació per això. No entrarem a debatre cada acció que fem al respecte.
  • Qualsevol participant que, sota el criteri de l’equip de moderadors no hagi complert alguna norma de participació, podrà ser amonestat o directament expulsat.
  • Les opinions dels usuaris no són, de cap manera, la postura oficial del Club, sent l’usuari final l’únic responsable -si cal davant la justícia- de les seves publicacions.
  • El fet de participar en aquest portal suposa l’acceptació d’aquestes normes.

Fem d’això un lloc agradable per a ells i nosaltres. Donem exemple.

Gràcies per la teva ajuda!