Jornada 21 FcSantBoià – Joventut Bisbalenca

SANTBOIÀ 5 – 0 JOVENTUT BISBALENCA

Aquest cap de setmana per fi ha arribat la victòria! Les més petites del femení es van enfrontar a les penúltimes classificades, un equip que a l’anada ens va guanyar 12-1.

Les noies sabien que aquest partit era una gran oportunitat per aconseguir un bon resultat i abans de sortir al camp les vam fer entendre que si confiaven en elles mateixes, jugaven com el gran equip que són i creien en la victòria podien fer un gran partit.

I així ha estat, des del primer minut fins a l’últim hem pogut gaudir d’un gran partit, on durant tot el transcurs el Santboià ha pres el control i la iniciativa, la possessió va ser totalment favorable a nosaltres i el joc es va concentrar en camp rival; tot el contrari comparat amb partits anteriors.

En els primers minuts ja vam tenir constants ocasions de gol on, en moltes d’elles, no vam estar encertades. L’equip va fer un bon joc col•lectiu, combinant i fent alguns canvis d’orientació. Rere les oportunitats de gol fallades, al minut 13 va arribar el primer gol (Gol de la Clàudia), que va augmentar els ànims i va motivar encara més a les noies. Al final del primer quart vam aconseguir fer un altre (Gol de l’Aina) i quan l’àrbitre va xiular el final del quart l’equip ja celebrava la victòria, però calia mantenir la calma ja que encara quedaven tres quarts i podia passar de tot.

Al segon quart l’equip es va mantenir en la mateixa línia i va sortir amb moltes ganes, creient en la victòria, intentant associar-se i arribant a porteria rival. Al final d’aquest quart vam incrementar el marcador a 3-0 (Gol de Priscil·la).

El tercer i últim quart no vam baixar la intensitat i vam continuar creant diverses ocasions de gols, fent un al tercer quart (Gol de l’Aina) i un altre a l’últim (Gol de la Clàudia).

Les rivals van arribar poques vegades a porteria i, les que ho van fer, no van aconseguir fer gol ja que vam ser contundents en defensa i la nostra portera va aturar els tres únics xuts de les rivals en tot el partit, mantenint la porteria a 0.

Amb el xiulet final totes les jugadores ho han celebrat, a l’igual que ho fan cada jornada en les derrotes. Totes han fet un gran partit, tant a nivell defensiu com sobretot ofensiu, i han lluitat i tingut una actitud excel·lent com sempre, jugant un partit molt emocionant i fent gaudir com mai a l’afició. Moltes felicitats noies! Avui han demostrat tot el que han millorat obtenint una victòria més que merescuda. El treball i l’esforç que fan setmana rere setmana ha estat recompensat! Toca seguir així i arribaran més bons resultats.

Després del partit s’ha celebrat un triple aniversari: la Hannah i la Júlia han fet 9 anys i l’Aina 10, felicitats! (crònica Ari-entrenadora)

Participació

comentaris