Jornada 19 FcSantBoià – SantFeliuenc

FC SANTBOIÀ 1 – 10 FC SANTFELIUENC
Aquesta jornada el Prebenjamí/Benjamí/Aleví Femení es va enfrontar al Santfeliuenc, un rival que es troba a meitat de la taula.
L’equip va sortir els dos primers quarts una mica desconcentrat, on diversos errors defensius van fer que les rivals obtinguessin un marcador de 0-7 al final del segon quart. Tot i això, el partit no es va jugar tota l’estona al nostre camp, ja que vam aconseguir arribar diferents cops a porteria rival, generant una ocasió clara de gol al final de la primera part.
Després del descans, durant el tercer i últim quart, el joc tant ofensivament com defensivament va millorar. L’equip va sortir amb més iniciativa i ganes d’aconseguir un gol, augmentant la pressió en camp contrari que ens va ajudar a crear diverses ocasions de gol. A diferència dels dos primers quarts, l’equip va ser molt més contundent en defensa. Finalment, el treball i l’esforç va ser recompensat a l’últim quart, on va arribar el merescut gol que va omplir d’alegria a tot l’equip. (Gol d’Aina Aceitón)
Durant el partit la portera Júlia Torres s’ha lesionat, des d’aquí li desitgem una pronta recuperació. Ànims Júlia.

Els pròxims dos partits se’ns presenten dues bones oportunitats per millorar els resultats obtinguts fins ara; ens enfrontarem contra els dos equips que van per sobre nostre en la classificació.

Participació

comentaris