Jornada 16 Fc SantBoià – Levante Las Planas

Una jornada més que el Prebenjamín-Benjamí femení ha sofert una derrota. Però aquesta derrota no té sabor amarg, al contrari, ha estat una jornada plena d’emocions, tant per a les jugadores com per a l’afició.

El resultat ha estat d’1-9 (Gol de Aina Aceitón). Les jugadores ho han celebrat amb una victòria, que els ha omplert d’energia e il•lusió.

A destacar el primer quart que han fet les noies molt intens on gran part del quart s’ha jugat a camp contrari.

Desprès del partit les famílies han volgut rendir-los un homenatge per l’esforç i la lliçó que ens donen jornada darrera jornada.

Famílies i jugadores han gaudit d’un esmorzar de xurros amb xocolata, ja que l’hora tant matinera (09:00) del partit així ho demanava. La xocolata l’ ha fet el bar del FcSantBoià, la gran cuinera Eva Bergua i Mila Torres (boníssim com sempre). Gràcies també a David Rosique per tenir els xurros a punt a la taula.

I per rematar aquest gran dia, Laura Ortiz (mamà de Henar) els ha fet i regalat una nina personalitzada a cada jugadora, amb tots els seus detalls, escut de l’equip, nom, número……..; gràcies Laura per aquest gran detall.

Participació

comentaris