INFANTIL A FcSantBoià – Sant Joan Despí

Resultat 1-2 (Gol de Ivan Rosique).
Ayer se disputó en Joan Baptista Milá el partido del infantil A del Santboia vs Sant Joan el resultado fue favorable a los visitantes 1-2.

Una primera parte muy igualada en un partido mas fisico que técnico en la cual gracias a un gol de Iván Rosique los rojos se fueron con ventaja 1-0 al tiempo de descanso.

En la reanudación el Sant Joan subió el nivel físico,muy superior al de los locales y lograrían la igualdad mediada la segunda parte y le dieron la vuelta al marcador en los últimos minutos donde consiguieron el definitivo 1-2.

Una derrota que no puede hacer desmerecer la tenporada de los chavales de Alex y Rubén.
Grandes Rojos (Crónica Alberto Gómez).

Els jugadors van acabar molt tocats anímicament ja que sabien que aquest partit era molt important per ells, i perquè volien dedicar la victòria als seus dos companys lesionats Alex Soto i Enzo.

Les famílies us volem fer saber que estem molt orgullosos de tots vosaltres per la temporada que esteu fent, es podria dir que inclús dos temporades en una; Infantil i Cadete. Heu demostrat que l’equip està unit en tot moment. Ara heu de treure forces i tirar endavant, encara queda molta lliga, i sou MOLT GRANS ROJOS!!!!!!.

La propera jornada es torna a jugar a casa davant el Levante Las Planas, dissabte 25 de març a les 13:15. L’afició estarà amb vosaltres com sempre.

Jugadors i cos Técnic partit disputat ahir:  (Luis Duaso-Delegat-, Ruben Jovani-Entrenador-, Aitor Aceitón, Jordi Gala, Brian Alberola, Marc Espinosa, Pablo Arroyo, Alex Soto, Dani Orantes, Ivan Rosique, Cristian Castillejo, Gilber Cardona, Albert Gómez i Alex Alcalà-Entrenador-)          (Unai Torres, Javi Acevedo, Felipe Barbitta, Ruben Garcia, Alvaro Morcillo, Carlos Gómez i Óscar Velasco).

Participació

comentaris