INFANTIL A Almeda – FcSantBoià

Resultat 0-1 (Gol de Marc Duaso)

Com vinc fent diverses temporades, en finalitzar la jornada faig una petita crònica del partit. Aquesta setmana no podia deixar de fer-ho, però serà diferent.
Aquest final de temporada tant per a l’Infantil com pel Cadet està sent dura pel seu gran esforç que estan desenvolupant.

Ja sabeu que molts jugadors de l’Infantil A, estan reforçant al Cadet A (tant en entrenaments com anant als partits), que per diverses circumstàncies no té suficients jugadors en algunes jornades per completar un partit, i per aquest motiu, tira de jugadors d’altres Cadets o de l’Infantil A i B.

Eren les 18:00 l’hora del partit de l’Infantil, Ruben Jovani i Alex Alcalà (entrenadors), van fer una banqueta amb jugadors de l’Infantil A, Infantil B (Marc Duaso i Marc Conca), i dos jugadors Alevins (Joan i Alex). En total eren 13 jugadors, un dels quals ja se sabia que no podria jugar per lesió i un altre estava tocat.

El partit finalment va acabar amb victòria per part del FcSantBoià Infantil A, gràcies al bon joc de l’equip que va sortir a per totes.

Vull des d’aquí donar gràcies com ja ho vaig fer personalment als jugadors Alevins, al fet que gràcies a ells, l’equip d’Alcalá i Jovani van poder desenvolupar el partit i presentar-se a ell. Dos jugadors Alevins que estan acostumats a jugar en camp petit (pels que no són futboleros, els Alevins juguen a futbol 7 mig camp), van jugar, van córrer i fins i tot van estarr a punt de marcar gràcies a una gran passada d’ells.

Amb tota aquesta xerrameca simplement vull AGRAIR a aquests dos jugadors ALEX i JOAN i felicitar-los pel gran partit que van fer; i a Alvaro que malgrat estar tocat va jugar i es va esforçar en tot moment.

El gol ho va materialitzar Mar Duaso, jugador de l’Infantil B un “golazo” des de fora de l’àrea.

Ara a pensar en la següent trobada que es disputarà contra el Viladecans a casa el proper DIMECRES 3 de maig a les 19:00.

Participació

comentaris